جمعی از مدیران و مسئولان شرکت ایران یاسا تایر و رابر با همسر شهید زیدالله لازمی از شهدای این شرکت در دوران دفاع مقدس دیدار کردند.
به گزارش اداره روابط عمومی و امور بین الملل، به منظور تکریم و گرامی داشت مقام شامخ شهدا، جمعی از مدیران و مسئولان شرکت ایران یاسا تایر و رابر ، روز دوشنبه پانزدهم مهرماه 1404 خورشیدی با همسر شهید زیدالله لازمی از شهیدان این شرکت در دوران دفاع مقدس، دیدار و گفت وگو کردند.
در این دیدار، حجت الاسلام نادری مشاور فرهنگی مدیرعامل ایران یاسا، طاووسی مشاور حقوقی، حسینی مدیر روابط عمومی و میرزایی رئیس پایگاه بسیج شهید ابراهیم زاده شرکت حضور داشتند.
حجت الاسلام نادری در این دیدار، عزت، امنیت و اقتدار کشور را مدیون رشادت ها، مجاهدت ها، صبر و استقامت خانواده سرافراز شهدا و ایثارگران کشور عنوان کرد.
وی با تأکید بر نقش شهدا در حفظ عزت و امنیت کشور، اضافه کرد: شهیدان، با ایثار و فداکاری خود، راه عزت و افتخار را برای ملت ایران هموار کردند و وظیفه ما این است که یاد و خاطره آنان را زنده نگه داشته و ادامهدهنده راه آنان باشیم.
میرزایی نیز در سخنانی، دیدار و ادای احترام به خانواده های شهدا ،جانبازان و ایثارگران را وظیفه عنوان کرد و گفت: مادامی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما حاکم باشد هیچ قدرتی فکر تجاوز و تعدی به این مرز و بوم را نخواهد کرد.
شهید بزرگوار، زیدالله لازمی متولد میانه استان آذربایجان شرقی، بیست و سوم دیماه ۱۳۶۵ خورشیدی در عملیات کربلای ۵ در شلمچه به شهادت رسید.
این شهید بزرگوار در گلزار شهیدان امامزاده محمد شهر کرج در استان البرز به خاک سپرده شده است.
شرکت ایران یاس در سال های دفاع مقدس، بیش از 150 نیروی داوطلب بسیجی داشت و 35 مجروح و 13 شهید والامقام به آرمان های انقلاب تقدیم کرده است.
شهید قدرت الله شاهسون بغدادی، شهید حسن حاجیان، شهید علی حسین خانی، شهید یدالله خلج، شهید یوسف قاسمی، شهید غلامحسین کیانی، شهید زیدالله لازمی، شهید مجید ترکاشوند، شهید محمد سلطانی بهلولی، شهید رمضان ابراهیم زاده، شهید حسن قدیری، شهید مجید نگهدار و شهید قربانعلی مزدوری در ان سال های دفاع، جان عزیز خود را تقدیم آرمان های انقلاب کردند.
کمک های فنی، تجهیزاتی و صنعتی شرکت ایران یاسا به جبهه ها نیز در حوزه تولید قطعه، و تجهیزات به ویژه به روش مهندسی معکوس و همچنین در عرصه دانش فنی بوده است.